Kies lokaal

Steun een producent of chef bij jou in de buurt

Het coronavirus heeft wereldwijd grote impact. Ook in Nederland raakt het ons hard. Lokale producenten, chefs en horecagelegenheden ondervinden hier grote gevolgen van en kunnen jouw steun goed gebruiken. Help hen waar mogelijk en bestel een maaltijd. Koop een tegoedbon. Kies lokaal. Juist nu.

Kies Lokaal. Juist nu!
Is een initiatief van Slow Food. Per provincie staat een aanbod van producenten, chefs en horecagelegenheden.

Support your locals
Support your locals is een verzamelpunt voor initiatieven met lokaal voedsel. In Utrecht, Haarlem en Amsterdam worden boodschappenpakketten thuisbezorgd, met basisproducten als groenten, eieren, zuivel, vlees en granen.

GoodFoodCllub
Op de GoodFoodClub vind je alle informatie over duurzame adresjes bij jou in de buurt. Zoals biologische boeren met landwinkels, plekken waar je onbespoten groenten en fruit kunt kopen en restaurants die werken met eerlijke lokale producten. Is een initiatief van de milieufederatie.

Eten over
Online marktplaats van Food Inspiration waar honderden leveranciers hun waren te koop kunnen aanbieden. Er staan spullen op van kant-en-klaarmaaltijden tot luxe vispakketten en pulled pork (heel nederland).

Help de Horeca
Door de sluiting van de horeca, zitten horecazaken tijdelijk zonder inkomsten. Help jouw favoriete horecazaak door een waardebon te kopen. Zo kunnen zij nu de huur blijven betalen en heb jij straks iets leuks om naar uit te kijken zodra de deuren weer open gaan. Koop een waardebon bij jouw favoriete horecazaak.

Kopen bij de boer
Vind een boer bij jou in buurt. Koop heerlijke producten van het land direct bij de boer. Jij hebt alles vers in huis en bovendien steun je de boer in de buurt.

Seizoensarbeiders
Een online platform dat tijdelijk werkloze Nederlanders koppelt aan biologische boeren met een arbeidstekort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *