Je wilt minder of geen vlees eten, maar vindt het lastig om een lekker puur en gezond alternatief te vinden. In deze workshop leer je diverse soorten beleg met groente te maken. Van spread tot salade.
Het leuke is dat je voor het maken van spreads heel goed restjes groente kunt gebruiken. Een mooie manier om voedselverspilling tegen te gaan. Naast recepten krijg je een handig stappenplan waarmee je thuis je eigen spreads bij elkaar tovert. Je krijgt ook tips hoe je van spreads tal van andere gerechten maakt. Een boeiende, leerrijke maar vooral reuze lekkere workshop!
Wanneer: zie agenda
Tijd: 10.00-12.00 of 14.00-16.00 of 19.30-21.30
Waar: bij mij thuis, Burg. Swaanplantsoen 2, Koudekerk aan den Rijn
Kosten: € 25,00 per persoon (incl. koffie/thee/iets lekkers, (biologische) ingrediënten en handleiding met recepten)
Maximaal 6 personen
Inschrijven workshop
Staat deze workshop niet de agenda dan is het altijd mogelijk om je met een groepje van minimaal 6 personen aan te melden. We zoeken dan samen naar een geschikte datum
Reacties van cursisten:
“Het is verrassend om te zien dat je met zo weinig ingrediënten lekkere dingen kunt maken”