Glutenvrij brood uit de winkel is vaak bereid van geraffineerde meelsoorten en bevat weinig voedingswaarde. In deze workshop leer je een voedzaam, puur en gezond glutenvrij brood te bakken.
Je leert wat de basis ingrediënten zijn van brood en wat het verschil is tussen glutenvrij en gewoon brood. Je maakt kennis met de verschillende glutenvrije meelsoorten en wat de belangrijkste aandachtspunten zijn bij het bakken van een glutenvrij brood. Natuurlijk ga je ook zelf aan de slag. Er worden verschillende soorten brood gebakken. Uiteindelijk ga je naar huis met een zelfgebakken glutenvrij brood. Aangezien het rijzen en bakken van het brood tijd kost, is een eenvoudige glutenvrije lunch onderdeel van de workshop.
- Wanneer: zie agenda
- Tijd: 10.00-13.30 – 14.00 uur
- Waar: bij mij thuis, Burg. Swaanplantsoen 2, Koudekerk aan den Rijn
- Kosten: € 45,00 per persoon (incl. koffie/thee/iets lekkers, (biologische) ingrediënten en handleiding met recepten)
- Maximaal 6 personen
- Inschrijven workshop
- Staat deze workshop niet de agenda dan is het altijd mogelijk om met een groepje van minimaal 4 personen je aan te melden. We plannen dan samen een datum
Een individuele workshop glutenvrij broodbakken is ook mogelijk. Neem voor meer informatie hierover vrijblijvend contact met mij op